Over

Gamestyling werd oorspronkelijk opgericht in 2014 door de Mr. Gamestyling zelf. Wij maken high end custom controllers voor gamers over de hele wereld.

We zijn het eerste Europese custom controller bedrijf op het gebied van verf en controllers. Na jaren te hebben gegamed met zwarte controllers vonden wij het tijd worden om hier verandering in aan te brengen. Nu zijn we van alle markten thuis, van custom verf, graphics, logo’s en emblemen tot aan het graveren van controllers, we bieden het allemaal.

Naast op maat geschilderd controller bieden wij een breed scala van hydro dipped designs aan. Dit om alle verschillende soorten klanten te voorzien van hun eigen stijl en smaak. Al onze maat geschilderd controllers zijn gespoten met high-end verven en worden beschermd met de beste industriƫle lakken die er zijn.

Onze creaties zijn bedoeld om een leven lang meegaan! Van de recreatieve soort gamer tot aan de professionals, we helpen iedereen! Wil je je eigen creatieve ideeƫn tot leven laten komen op een controller? We zijn hier om te helpen!

Gamestyling is the way to go!!